Wij zoeken een dirigent(e)

Vacature: Muziekvereniging Concordia Elburg zoekt per 01-09-2024 een dirigent(e)

Ben jij een gepassioneerde dirigent(e) die gedreven is om muzikanten van verschillende leeftijden en niveaus te leiden? Dan zoeken wij jou!

Wie zijn wij:

Wij zijn muziekvereniging Concordia Elburg, een bloeiende vereniging met 50 enthousiaste leden. Het samen muziek maken en het verenigingsleven vinden wij belangrijk.

Jaarlijks organiseren wij verschillende concerten en zijn wij een vertrouwd gezicht bij lokale evenementen. Met regelmaat nemen wij deel aan concoursen, waarbij wij uitkomen in de derde divisie. Binnen onze vereniging hebben we ook de Stadskapel, ons dweilorkest, dat met veel enthousiasme optreedt tijdens dweildagen en diverse evenementen.

Wat bieden wij:

Een omgeving waarin passie voor muziek centraal staat en waar we geloven in de verbindende kracht van samen musiceren. Bij Concordia Elburg streven we naar een plek waar elk lid, ongeacht leeftijd of niveau, kan bloeien en zijn muzikale talenten kan ontwikkelen.

Wij zoeken een dirigent(e) die:

Vacatureprocedure:

  1. Indienen van sollicitaties: Stuur je CV en motivatiebrief vóór 1 maart naar jo@concordia-elburg.nl.
  2. Selectie van kandidaten: Geselecteerde kandidaten worden in maart uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.
  3. Proefdirecties: Proefdirecties maken deel uit van de procedure en vinden plaats in april en/of mei.
  4. Contract/voorwaarden gesprek: Na de proefdirecties vindt er een gesprek plaats tussen de sollicitant en het bestuur van de vereniging.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over deze vacature? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt uw vragen sturen naar jo@concordia-elburg.nl.

Vacature geplaatst 13 januari 2023