Bestuur en commissies

Muziekvereniging Concordia heeft leden welke een bestuur kiest. Het bestuur bestaat uit een dagelijks bestuur en algemeen bestuur. Het dagelijks bestuur wordt gevormd door de voorzitter, secretaris en penningmeester en daarnaast zijn er vier algemene bestuursleden. Ook heeft de vereniging diverse commissies. Lees hieronder wat de commissie’s doen en welke mensen in de commissie zitten. Ook kunt u met ons contact opnemen mocht u vragen hebben over de vereniging.

Dagelijks Bestuur

Algemeen Bestuur

Jeugdcommissie

Muziek voor iedereen! Muziekvereniging Concordia is er voor iedereen die ervan houdt om samen muziek te maken. Hoe oud je bent maakt niet uit, zo lang we samen maar met veel plezier muziek kunnen maken! Wij bieden beginnende muzikanten de kans om hun talent te ontwikkelen door middel van wekelijkse lessen bij onze dirigent Jan Maat. De jeugdcommissie bestaat uit een groep leden en ouders. Samen zorgen wij ervoor dat de jeugd op examen kan, dat er optredens zijn samen met de fanfare en natuurlijk zorgen we elk jaar weer voor een gezellig uitje.

Muziekcommissie

De muziekcommissie bestaat uit een groep leden van alle leeftijden. Eén keer in de maand komt de muziekcommissie bijeen. Tijdens deze vergaderingen bekijken we welke optredens er aankomen en gaan we op zoek naar passende muziek. Dit doen we niet alleen vanuit ons eigen archief, maar we gaan ook opzoek naar nieuwe stukken om zo leuke nieuwe uitdagingen op de lessenaar te kunnen zetten. De muziekcommissie zorgt ervoor dat de gekozen muziek passend is bij het niveau van de Fanfare. Daarnaast is de muziekcommissie verantwoordelijk voor het onderhouden van het muziekarchief die elk jaar weer groeit.

Concours en Concerten

Stadskapel

Website en Social Media

Barbecue

Club van 50

Instrumenten en Berging

Pot van lief en leed