Boni Sponsoractie

Dit jaar zijn wij één van de verenigingen die mee mogen doen met de sponsoractie van de Boni. Om extra muntjes in te zamelen onder de klanten van de Boni mochten wij vandaag ‘actie’ voeren. Dit hebben we gedaan door met de stadskapel te spelen bij de Boni. Het was gelijk een mooie gelegenheid om onze nieuwe nummers aan het publiek te laten horen. Twan Westland gooide binnen bij de kassa al zijn charmes in de strijd door aan het winkelend publiek de muntjes te vragen voor Concordia. Deze konden vandaag niet alleen in de daarvoor bestemde koker worden gedaan, maar er stond ook een oude sousafoon. Hier kon je de muntjes ook boven in de beker gooien.
Gelukkig was het vandaag droog en konden we ook voor het eerst onze mooie nieuwe jassen allemaal aan. Ook Joost Veldhuizen liet van zich horen, hij had samen met Nienke wat nummers ingestudeerd! Daarna ging Joost Twan nog even assisteren.
Tussen de middag werden er wat loempia’s gehaald en gingen er wat mensen naar huis. Sommige brachten ook nog even een bezoekje aan de visboer, of de patatboer. ’s Middags gingen de echte die-hards verder en kwamen er weer wat nieuwe/frisse mensen bij, zodat we weer een mooie club hadden. Aan het eind van de middag kwam ook Sanne nog even langs. Gelukkig wilden we toen net Zeeman gaan spelen, dus ze kon gelijk de bugel van Martijn even overnemen en meespelen. Ook Sanne heeft Twan nog even geholpen met de muntjes.
Aan het eind van de middag werd de sousafoon ondersteboven gehouden en kwam er een stroom van muntjes uit. Twan en Sanne vergaarden alle muntjes om ze vervolgens in onze koker te doen. Op 21 november staat de twirl namens Concordia bij de Boni om weer extra muntjes te scoren.

Wat zal de uiteindelijke opbrengst zijn??? Nog maar even allemaal hard meesparen!!!